2021-03-10 16:27:31• hírek • Szatmár.ro

Kinevezték Szatmár megye új helyettes főtanfelügyelőjének Szejke Ottiliát

Mint arról korábban már beszámoltunk, azzal, hogy Kallós Zoltán megyénk helyettes főtanfelügyelője államtitkári kinevezést kapott a tanügyminisztériumból, pozíciója megüresedett, helyére pedig új személyt kellett választani.

A választás Szejke Ottiliára esett, akit szerdán 14 órakor iktattak be új tisztségébe. Kinevezése addig szól, amíg Kallós Bukarestben tevékenykedik, hiszen a jelenlegi államtitkár annak idején versenyvizsgával nyerte el a helyettesi tisztséget.

A szerdai eseményen jelen volt Altfatter Tamás kormánymegbízott, Pataki Csaba megyei tanácselnök, Boitor Anisoara főtanfelügyelő, valamint Delia Gavra helyettes főtanfelügyelő is.

A kinevezést követőn megyénk új helyettes főtanfelügyelője szerkesztőségünknek elmondta, célja, hogy minden tőle telhetőt megtegyen Szatmár megye oktatásáért, úgy hogy ez minőségét megőrizze, ugyanakkor tovább is fejlődjön.

„Az elmúlt időszakban, ahogy Kallós Zoltán képviselte a magyar oktatást megyénkben, az példaértékű volt, ezért igyekszem nyomába lépni, és bízom benne, hogy pedagógus kollégáim ugyanolyan bizalommal fognak hozzám is fordulni, ahogy felé is fordultak. Mindent az oktatásért! Ez a legfőbb cél!” – fogalmazott Szejke Ottilia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: